Rio Band
Welkom op de officiële website van Partyband RIO !


RIO verkoopt niet enkel muziek, maar een complete belevenis. Jouw belevenis!
Als band heb je daar veel invloed op en dat nemen wij uiterst serieus. Jouw feest is daarom in goede en verzorgde handen en refereren daarom graag terug naar duizenden voorgangers. En dat kunnen wij waarmaken door onze muzikanten, die elk hun sporen hebben verdiend in de muziek en zeker zijn van hun zaak.

De doelstelling staat al vast. Het moet feest zijn! RIO gelooft in een totaal concept van de juiste nummers op het juiste moment met de juiste lichtshow en kijkt op de avond zelf waar het publiek om vraagt. Het totaal concept is en bestaat uit een weloverwogen balans tussen nummerkeuze, presentatie, interactie, aankleding, professioneel licht & geluid, vaste technici en de locatie en de doelgroep.

Of het nu gaat om een uitbundige feesttent, bruiloft, discotheek, studentenfeest, bedrijfsfeest, volle kroeg of een chique party. RIO, kan en wil op elk gelegenheid spelen. RIO, neemt u mee op een muzikale reis met maar één doel : "Een spetterend feest om aan terug te denken"

RIO heeft een zeer veelzijdig repertoire. Dit bestaat uit een brede verzameling hits van vroeger en nu. Ook Nederlandse klassiekers worden niet vergeten. RIO volgt de ontwikkelingen in de huidige top-100 erg nauwkeurig en is hierdoor altijd actueel en vernieuwend! Met geijkte medleys, verfrissende remixen en hoog interactiegehalte laten we u graag verassen door RIO. Wij geven graag net dat ene beetje extra!

Ga naar Contact, daar kunt u meer informatie inwinnen en eventueel gedetailleerde vragen stellen. In samenspraak met u, verzorgen wij uw speciale dag. Dus tot RIO !