Rio Band
Laatste nieuws over Rio

03-06-2017 -
Rio gaat zoals vele bands zich vernieuwen. Hetgeen inhoudt veel voorbereiding, want het moet weer zoals altijd perfect zijn en nog beter, want ieders feest is een unieke in ons ogen. Hoe en wat en vooral met wie we het gaan doen, zullen we tzt dit uiteraard hier weer kenbaar maken. Tot en met juli spelen we de bestaande optredens en na de zomervakantie, gaan we dus met nieuwe opzet bezig. Dus graag tot dan, graag tot RIO!

01-02-2016 - Rio heeft in haar repertoire veel nieuwe klassiekers erin gedaan en dat zal men weten ook! Uiteraard allemaal bekende meezingers en swingers. Voor jong en oud en zoals Rio het altijd zelf zegt : You've got the party? We've got the music. 26 maart as gaan de eerste feestgangers dit ondervinden in Zeewolde. We zullen wat opnames maken en op de site en Rio Facebook plaatsen. Daarna gaat er een showcase worden gepland voor boekingskantoren, organisaties, zaaleigenaren etc. Uiteraard is dit een openbare gebeuren en is een ieder van harte welkom! Data, plaats en alle benodigde details, zijn hier en op Rio Facebook te lezen. Graag tot snel, tot RIO!

05-07-2015 - Rio gaat nu vakantie houden en straks bij terugkomst en helemaal weer opgeladen, zal Rio er weer vanouds volop er tegenaan gaan. Ook komt er een data ivm showcase! Uiteraard zullen we via de site en Facebook jullie op de hoogte houden. Allen een goede zomervakantie toegewenst en graag tot snel tot RIO!

09-04-2015 - Rio heeft besloten om dus terug te gaan naar de basis. Oftewel veel rock klassiekers uit de jaren 80-90! Rio is momenteel drukdoende met nieuw repertoire/show. Ook de site wordt aangepakt met oa nieuwe foto's en info over de bandleden. Dus graag tot snel!

05-03-2015 - Nu dat er wereldreis erop zit van een bandlid, ander bandlid weer beter is na een zware operatie, is Rio drukdoende om volop weer te gaan knallen. Rio is er weer helemaal klaar voor en zanger Ruben van het eerste uur is......is? IS TERUG! Dus Rio, gaat weer vanouds compleet het publiek vermaken, dus party time! Nu ook met nieuwe formule en vooral nieuw muziek! Ook de site gaat onder het mes, tevens komen er nieuwe foto's (oa bandleden) op de RIO site. Uiteraard zijn alle nieuwe ontwikkelingen hier te volgen of op RIO Facebook. Dus graag tot snel, tot RIO!

06-10-2014 - Rio, is weer drukdoende met alles en nog wat. Binnenkort meer nieuws. Wie A zegt, moet tenslotte ook B zeggen!

19-04-2014 - Bij menu onder media, staan nu 2 promo filmpjes bij video en 2 filmpjes (slide-show) bij audio! Beeld en geluid is opgenomen op afgelopen showcase.

31-03-2014 - Rio heeft gisteren zijn Showcase gerealiseerd en hoe! Erg enthousiaste mensen en het werd zelfs zo'n feest, dat men zelf een polonaise ging lopen. Ook werd de dansvloer goed bezocht en RIO kan dan ook erg tevreden terug kijken naar deze middag. Deze middag zijn foto's en video-materiaal opgenomen. We zijn momenteel drukdoende met het bewerken daarvan. Dus hou de site en RIO facebook in de gaten! Graag tot dan, graag tot RIO!

30-03-2014 - Rio is ook bezig met nieuwe decor rondom podium. Qua vernieuwing hebben we dan ook als eerste voor achterzijde gekozen. Dus wat op het zwarte doek moest komen. Hiervoor hebben we 3 grote letters laten maken bij een erkend en dus goed aangeschreven bedrijf in Raalte, namelijk
www.grafischcentrumsalland.nl Mede door hun flexibele inzet (was vlak voor sluitingstijd) is alles op tijd afgekomen en Rio wil hierbij hen dan ook erg bedanken voor hun medewerking! Geweldig mensen, BEDANKT!

07-03-2014 -  Rio heeft de nieuwe foto-shoot nu ook verwezenlijkt! En we zijn er erg trots op. Eea is gerealiseerd in foto-studio van foto Dadas. (fotodadas.kose@facebook.com) Men is nu drukdoende met het bewerken ervan en ook de banner gaat uiteraard worden aangepast en ook bij de bio van de bandleden komen foto's. Dus hou de site regelmatig in de gaten!

21-02-2014
- Rio gaat haar showcase/bandpresentatie houden op 30 maar 2014 in Didam bij Steak'm. Een erg mooie zaal, waarvoor Rio Steak'm erg dankbaar voor is. Dus hopen we je daar graag te zien! Rio zal 2 x 45 minuten knallen en vooral de veelzijdigheid laten zien/horen. Het zal beginnen rond
14:15-14:30 uur. Die dag zullen we zowel beeld als zijnde geluid opnames maken. Oftewel een promo filmpje, deze komt uiteraard op de site. Graag tot dan allen!


04-02-2014 - Rio heeft afgelopen week nieuwe kleding voor bruiloften en openbare feesten ingeslagen. We zijn er erg blij mee en zoals altijd is het wederom lekker vlot, modieus en vooral fris. Binnenkort zijn van de kleding enkele foto's te zien op Rio Facebook. Ook is Rio erg drukdoende in de periode carnaval en Koningsdag/nacht met optredens, dus check de Rio agenda. Dus graag tot snel allen!

02-01-2014 - Rio gaat als een speer en dat houdt in dat we binnenkort veel nieuwe informatie hebben. Dus blijf de Rio site in de gaten houden en dat kan natuurlijk ook via Rio facebook!

09-10-2013 - Doordat Rio op vele fronten als een speer gaat en wat vernieuwd is qua bezetting, is de interesse naar Rio alleen maar toegenomen. Hoe precies, zullen we de komende maanden hier wederom aangeven. We kunnen alvast wel mededelen dat Rio (zie hieronder bij datum 18/01/2013, hadden we al aangegeven dat we met DJ's zouden gaan samenwerken, maar nu is het dus definitief beklonken) een samenwerking aangegaan is met TG Sounds, oftewel............> www.tg-sounds.nl Dus 2 erg ervaren DJ's en nu (was) is Rio nu eventueel ook te boeken met DJ'(s), iedere combinatie is mogelijk en informeer dus naar de mogelijkheden. Dus non-stop muziek gehele dag/avond, dat voor u speciale gelegenheid afgestemd gaat worden, nu is uw feest helemaal uniek! Het moge duidelijk zijn dat Rio alleen met ervaren musici dergelijke samenwerkingen aangaat en we zijn derhalve erg blij met deze samenwerking. Dus zien we u graag bij één van de komende optredens.

06-10-2013 - Rio heeft een nieuwe zanger en zangeres. We zijn hier erg blij mee en dat komt vooral doordat men erg ervaren/enthousiast is en hierdoor het entertainment gehalte nimmer zo goed is geweest. Interesse gewekt? Kom dan snel eens kijken. Zanger Timmy van Lingen (oa bekend van X-Factor en backings G.Grace/Waylon) en zangeres Nicole Wenting zullen jullie samen met de ervaren muzikanten van Rio een top-avond bezorgen, tot Rio!

17-09-2013
- Even een update! Rio is drukdoende dus met vele nieuwe repertoire en ook zijn er meerdere medley's bijgekomen en daar zijn we dan ook weer erg trots op. Dus medleys die net een tikkeltje anders zijn en dus geheel op "Rio" wijze gaat worden gebracht. Ja, we weten dat menigeen nieuwsgierig zijn en de vele interesse is dan ook niet verbazingwekkend via de site. Momenteel ook drukdoende met juiste kleding aan het bekijken en dan komt de foto-shoot met een top fotograaf en de poster etc zullen we dan via Rio Face-book laten zien. Site gaat uiteraard ook worden aangepast en de aanpassingen zijn zodanig dat we daar best trots op mogen zijn. Met man en macht wordt er nog steeds aan gewerkt en de eerste reacties zijn dan ook erg lovend. Rio, dus nu weer verder met een beeldschone zangeres......Het kan allemaal maar niet op en Rio is enthousiaster/gemotiveerder dan ooit! Dus gaarne tot snel allen! Tot....? Rio!

18-01-2013 - Rio, is niet alleen bezig met nieuw repertoire en site. Maar nu ook met een nieuw/aanvullend concept. Rio en vast geluid en lichtbedrijf doen er graag een schepje bij! Want nu is het mogelijk, wanneer Rio tijdens uw feesten 1 van de minimale welverdiende pauzes gebruik maakt, dat een ervaren DJ het even overneemt. DJ zal naar gelang feest zijn muziek hierop aanpassen. Dus bij Rio is nog meer mogelijk dan voorheen en wanneer de muziek aangaat, dan blijft ie ook aan bij Rio! Vraag naar de mogelijkheden. Dus hou je vooral goed vast......als je het denkt aan te kunnen!

08-12-2012 - Rio heeft ook zijn "seizoen" afgesloten en gaat dus zich bezighouden met oa, nieuwe kleding, foto's, aanpassen site, aanvullen repertoire etc etc. Dus 2013, een flitsende Rio met nog meer show en entertainment en vooral lekker veel live muziek!

18-11-2012
- Geweldig feest gehad in voetbalstadion Euroborg van F.C. Groningen.  Na afloop Groningen- AZ (1-1), mochten we lekker aan de bak. En hoe, dat hebben ze geweten. De vele mee-zingers resulteerden in het feit, dat we bijna een uur langer hebben gespeeld dan er was afgesproken, maar Rio doet het graag en waar feest is, behoort Rio te zijn. Op de dansvloer allemaal feestgangers en daar doen we het natuurlijk allemaal voor. Voorafgaand aan de wedstrijd presenteerde Louis van Gaal een boek over 35 jaar F.C. Groningen. het eerste exemplaar werd daarna uitgereikt aan Ron Jans. Rio heeft gezorgd voor een spetterende muzikale omlijsting.....en hoe! Zie de foto's bij menu bij media. Allemaal bedankt en graag tot een volgende keer!

17-10-2012 -
Rio gaat 3 november as met Martin Moreno (bekend van oa Gooische vrouwen en villa Moreno) de tent flink op zijn kop zetten in voetbalstadion van Cambuur Leeuwarden. Dus graag tot dan! Kijk ook even op www.martinmorero.nl

22-09-2012 - Rio gaat als een trein en is op vele opzichten dus ook professioneler geworden. Dus is er een geluid en lichtbedrijf nodig die nog professioneler is en dus nog meer te bieden heeft. MSP uit Nunspeet heeft al jaren een erg goede naam in het circuit en we zijn dan ook erg blij met deze samenwerking. We willen Top-sound uit Coevorden bedanken voor hun inzet en samenwerking van de voorgaande jaren.

08-09-2012 - Omdat we dus even geen zangeres hadden door privé omstandigheden, zijn we met een invalster gaan werken....en wat voor ! Een echte topper en bekend oa van Trade Mark. We hebben het natuurlijk dan over Milly Hahyary! Inmiddels timmers zo ook nationaal aan de bak en heeft inmiddels een te gekke "lounge" plaat gemaakt. Zie de link en geniet vooral.... ---> http://www.youtube.com/watch?v=42aNrjdMLDM&feature=player_embedded Bedankt Milly en graag tot een volgende te gekke gig met je!  

07-09-2012 -
As weekend gaat Rio audities houden ivm nieuwe zangeres, dit zoals eerder hieronder vermeld. Er hebben veel ervaren zangeressen zich gemeld en het zal dan ook geen makkelijke keus gaan worden. Rio zal met boekingskantoor Euro-Entertainment (die ook bij de audities erbij zal zijn) as weekend al knopen doorhakken. 

07-06-2012 - Doordat Rio een professioneler weg is ingeslagen, is dit niet onopgemerkt gebleven bij meerdere boekingskantoren. Binnenkort ook meer hierover!


12-06-2012 -
Rio gaat binnenkort de nieuwe plannen etc uitwerken, ook komen er nieuwe foto's. Tzt is hier bij nieuws meer te lezen over wat er zoals nieuw is geworden en vooral wat we anders gaan doen. Ook het repertoire is inmiddels flink aangevuld. Rio is van mening dat het repertoire 1 grote medley moet zijn....Oeps wat verklapt?.....Dus binnenkort veeeel meeer interessante zaken. 14 juli gaat Rio in hartje Heerenveen voor duizenden mensen knallen. Eerste nieuwtjes zijn dan reeds te zien te horen.....Graag tot dan allemaal!

19-04-2012 - Rio is bezig met nieuw repertoire en nu dus nog swingender en vooral meer feestelijker dan ooit! Er is weer overal aan gedacht. Nieuwsgierig geworden? Dan zien we je graag op één van onze openbare optredens!


05-03-2012 -
Doordat er meerdere bruidsparen interesse hebben getoond, zal Rio wederom een bruidspaar-avond houden in de repetitieruimte, nu op 22 maart a.s. Gehele avond is dan ook helemaal ingepland. Rio zal per bruidspaar ruim de tijd nemen om de mooiste avond van hun leven te bespreken. Ook zal Rio uiteraard enkele nummers ten gehore brengen. Graag tot dan allemaal! Koffie staat klaar.....

04-02-2012 - Bij Rio weten we van geen stoppen en zijn we nu dus meteen aan de slag gegaan voor het o zo gezellige carnaval. Er zullen weer veel carnavalskrakers erbij zitten. Dus inhaken maar! Nu in zaal Ome Dries in Slagharen, namelijk zaterdag 18 februari....Dus volle bak, men verwacht tussen de 700 en 800 feestgangers. Gezellig dus!!!!!! Ook zullen we wat filmen en wat op de site zetten. Dus tot dan allemaal.


04-02-2012 -
De foto's van gisteravond in Cafe Boszicht te Sibculo staan erbij, dit nadat we wat technische problemen hadden met het up-load programma van de site. Het was wederom erg gezellig aldaar en zoals altijd was alles goed geregeld. Ivo (Cafe eigenaar) van harte met je 30e verjaardag en dat er nog vele gezonde jaren mogen volgen!

23-01/2012 -
De nieuwe foto's staan erop! Binnenkort meer foto's op de pagina's te zien van de bandleden. Oa een animatiefimpje!

08-01-2012 - Dat 2012 het jaar van Rio definitief zou gaan worden was bekend, maar dat de aanpassingen erg professionele gevolgen zou hebben, hadden we minder verwacht. De agenda raakt steeds voller en we zijn dan ook volop bezig met het nieuwe repertoire en het gaat dan ook erg lekker! Binnenkort gaan we de site ook aanpassen en komen er nieuwe bandfoto's. Heeft u dus Rio geboekt, of gaat u Rio boeken? Woow dan krijgt u de nieuwe "versie" en die is heeeeel bijzonder kunnen we nu al zeggen. Tot snel dus!

27-12-2011 - Rio wil een ieder een fijne/veilige/gezellige jaarwisseling toewensen en al het goede voor 2012 en in de toekomst wensen! Afgelopen jaar hebben we een erg leuk jaar achter de rug, met hoogtepunt ons deal met boekingskantoor Euro-entertainment. (Exclusief) Er staan dus enkele grote en leuke veranderingen aan te komen. Dat hoort er nu eenmaal bij als je professioneler gaat worden (insteek blijft hobby-matig) en dus komen er enkele aanpassingen op de site en ook op het podium zal eea "anders" worden qua decor en opstelling. Benieuwd? Graag dan tot in 2012, zie de agenda voor eerste openbaar optreden. Tot dan allemaal!


17-12-2011 -
We zijn bezig met nieuwe medleys en dus gaat het repertoire worden aangevuld met veel feestwerk. Alle genres zitten erin verwerkt, vooral het dansbare en het feestwerk is erg goed aangevuld. Carnaval is sneller dan je denkt en dit jaar is de Rio show nog lekker/boeiender/spannender/muzikaler etc etc dan het al was! Dus tot snelallemaal, tot Riooooooooo.....

09-11-2011 - 
Vanavond was het dan zover en is het officieel beklonken! Wat een pakjes avond voor Rio! Want.......? Boekingskantoor Euro-entertainment, heeft 5 december gebruikt om ons als Rio te verwelkomen als 1 van hun EXCLUSIEVE bands! Nadat een deel van de Rio muzikanten enkele details hadden besproken, was het dan zover. Hetgeen inhoudt, dat vanaf 1 januari 2012 het helemaal los kan gaan! Er komt een nieuwe foto-shoot, nieuwe bandkaart etc etc en ook de site gaat worden aangepast. We zullen tevens op meerdere boekingskantoren op de site via Euro-entertainment worden geplaatst. Rio is dus door een ieder nog steeds te boeken, alleen nu met tussenstation Euro-entertainment, waar we dus erg content mee zijn. We blijven uiteraard werken met ons professionele geluid & lichtbedrijf, www.top-sound.nl!

21-12-2011 - Met grote verbolgenheid moeten we mededelen, dat de promo-dvd technisch gezien niet de gewenste resultaat heeft opgeleverd, die we in de Grolsch Veste te Enschede hebben opgenomen. We zullen alsnog een compilatie op de site zetten, maar qua opname (geluid), is het dus "VAUDT" gegaan. Geluid is nu dus even niet ideaal. Qua beeld opname is het wel goed gegaan, dus de combinatie niet helaas. Kan natuurlijk gebeuren en natuurlijk gaan we dit zsm herstellen bij een volgend optreden waar de zaal dit toelaat. Dus wederom met beeld en geluid. Excuses voor het ongemak en tot snel allemaal!

24-11-2011 - Rio gaat binnenkort exclusief spelen, voor wie allemaal en hoe het precies zit, zal hier uiteraard uit de doeken worden gedaan. We zijn er verschrikkelijk blij mee en vooral voor  het vertrouwen wat men in ons heeft. Rio zal in verhouding tot andere bands van gelijk niveau betaalbaarder blijven dan hen, dit omdat Rio niet afhankelijk van een bepaald gage is. Zonder veel andere bands tekort willen doen, maar Rio's hoogste prioriteit is om de mensen te vermaken en hun een onvergetelijke avond te bezorgen en we zijn erg blij dat dat telkens ons erg goed lukt. Dus de passie is er zoals altijd aanwezig en vooral de lol wat men op het podium heeft samen, heeft zijn positieve effect op de mensen voor het podium, dus jullie allemaal! Feesttenten/dancings/bedrijfsfeesten etc alles doet Rio zoals een ieder inmiddels weet, maar dus ook de bruiloften waar Rio veel waarde aan hecht, wordt zorgvuldig naar gekeken. Rio beseft als geen ander dat dat erg belangrijke feesten zijn en mede hierdoor staat Rio erg goed aangeschreven voor hun zorg en vooral "hoe zou u uw bruiloft qua muziek graag willen hebben?". Dit kan mede omdat Rio een erg breed repertoire hanteert. Bij Rio kan je bij ieder bruiloft voor aan de zaal met elkaar blijven praten, zonder te hard hoeven te schreeuwen in iemands oor. Dus is er net als aan de kleding, ook aan het geluidsniveau gedacht. Volgende week gaat Rio wederom een gehele avond voor de bruidsparen vrij maken in de repetitie ruimte. Dit, om nader kennis te maken en de wensen te bespreken van de bruidsparen. We hopen uiteraard dat alle bruidsparen ons weer gaan boeken! Binnenkort komt er meer informatie over de aangepaste shows en repertoire, we weten alleen dat het nu al een groot feest is, maar nu gaat het werkelijk helemaal los....Tot snel allemaal!


13-11-2011 -
Rio speelt ook vaak op besloten/privé feesten. Op verzoek maken we dan (soms) geen foto's en of beeldopnames en worden/kunnen deze dus ook niet door ons worden geplaatst logischerwijs. Ook hier geldt dat Rio altijd in belang van de opdrachtgever handelt.

03-11-2011 -
Rio is bezig met nieuw repertoire, dus het reeds erg brede repertoire gaat worden aangevuld met nog meer "evergreens". En omdat de Top-40 altijd in beweging is, gaat Rio hierin uiteraard in mee en is het repertoire altijd up to date. Dus nog meer feest! Binnenkort meer hiervoor.

23-10-2011 -
Rio heeft gisteren een spetterende optreden gegeven in de Grolsch Veste. Wanneer de technici qua beeld en geluid alles hebben gemonteerd (ivm prmo dvd) en hiervan een compilatie hebben gemaakt, dan is dat uiteraard hier weer te lezen en dan ook weer te zien onder het "kopje" media in het menu balk.

08-10-2011 -
Rio gaat 22 oktober in de Grolsch Veste in Enschede (FC-Twente voetbalstadion) een professionele promo-dvd maken. Vanaf nu heeft Rio ook de video-walls op/boven/naast/in/onder het podium gemonteerd. Dus het bekende woooow effect zal er zijn! Dus met beeld en geluid. Er zal dan heel crew komen om dit te verwezenlijken, dus oa camera-mensen, visagie, geluid en licht technici. Ook onze eigen technici van Top-sound zullen worden betrokken in dit spektakel. In de toekomst zal Rio in andere grotere dancings dit ook aandoen, dit om telkens weer te kunnen geven, dat Rio niet stilstaat en dus vernieuwend is en blijft. Niet alleen met het repertoire, maar ook met de eigenzinnige show! Er zijn contacten reeds gelegd met andere dancings, dus waar het niet alleen gezellig is, maar waar ook de akoestiek ook nog eens erg goed is. Graag tot dan!


09/09/2011 -
Rio gaat zoals eerder is aangegeven een erg professionele promo-DVD maken. Omdat er veel staat aan te komen, willen mensen een idee wat ze zoal kunnen verwachten. Rio heeft reeds met aantal zalen gesproken om aldaar te kunnen spelen en te mogen filmen. En dat zijn niet de minste zalen.....welke? Dat is uiteraard nog een verrassing. Wel kunnen we verklappen dat het grote discotheken zijn in en rond Overijssel. Niet ieder zaal is geschikt en derhalve hebben we alleen met die zalen contact gelegd, die een professionele uitstraling hebben en vooral waar goed akoestiek is. De uitgaansgelegenheden zullen uiteraard tzt hier vermeld worden. TV-Oost en TV-Enschede zal eea professioneel filmen. In sommige zalen zullen we werken met video-walls. Mogelijkheid bestaat ook dat we een compilatie maken in verschillende zalen of per zaal 1 promo. Eea zal zich moeten uitwijzen, want zoals altijd willen we het erg goed doen en zal Rio wederom voor veel spektakel zorgen!

01-09-2011 - We zijn drukdoende om ons repertoire uit te breiden. Er komen nog meer heerlijke Nederlandstalige meezingers bij en ook lekkere jaren 70, 80 en 90, 2000 rock, pop, funknummers etc etc vergeten we niet. Met pakkende lekkere lange medleys, dus non-stop kunnen blijven swingen. Dit met de nieuwe aangepaste show die Rio dit jaar heeft ingevoerd. Publiek wordt tijdens deze show erg nauw betrokken, dus samen maken we er 1 groot feest van! Ook de erg actuele nummer die momenteel het erg goed doen, staan erbij. Dus tot snel!


23/07/2011 -
Nadat we gisteren een fantastische bruiloft hebben mogen meemaken met erg enthousiaste mensen op een eilandje in Giethoorn, is Rio toe aan vakantie. Dus graag allemaal tot na de vakantie!

19-07-2011- Zoals een ieder kan zien staan de nieuwe foto's erop! Nogmaals, we zijn er erg blij mee. Tzt zullen nog enkele foto's erbij komen, dit met gelegenheidskleding.


15-07-2011
- Bewerking van de foto's zijn bijna klaar! En wat zijn ze gaaf geworden.....Nogmaals dank aan Euro-entertainment! Ook komen er flash-filmpjes en zullen er foto's te zien zijn in vrij tijds kleding en in gelegenheidskleding, dus voor bruiloften/bedrijfsfeesten etc. Whoehoee it's Rio time!!!!!

09-07-2011- Rio nu uiteraard ook op Facebook te vinden, zie linkermenu. Je moet reeds ingelogd zijn op Facebook om gelijk op Rio Facebook te kunnen komen. Doe mee met de poll aldaar. Naar gelang uitslag gaan we eea aankleden. Dus ook jou stem is nodig!

01-07-2011- Rio maakt zich gereed wederom, voor een nieuwe foto-shoot (07/07/2011). Sponsoren voor de kleding zijn C&A en V&D te Enschede, waarvoor dank. Ons boekingskantoor Euro-entertainment ontfermt zich over de fotograaf en de visagie. Ook hen zijn we erg dankbaar. Dus binnenkort nieuwe gezichten op de site!

31-05-2011 - Rio gaat verder dan zich alleen in Nederland te promoten ! Hoe ? Kijk dan eens snel op http://www.stylecompare.co.uk/product/new-look/tropical-pineapple-t-shirt
Heb jij ook leuke weetjes/iets met Mr.pineapple/Rio/wat ons aandacht mogelijk trekt etc etc ? Stuur dan je link door en wie weet krijg jij ook gratis Rio T-shirt !

20-05-2011
- Nadat er meerdere zangeressen zich hadden aangemeld om Rio te komen versterken, hebben we onderstaande feiten meegenomen in ons "brief en foto-selectie". Hierdoor zijn er 3 erg serieuze zangeressen overgebleven. Op zondag 29 mei zijn de audities. Dan gaan we dus de nieuwe zangeres van Rio alhier melden!


06-04-2011 -
Op 7 & 14 april a.s komen meerdere bruidsparen/organisaties, naar de oefenruimte van Rio . Op deze 2 (volle) avonden zal Rio uiteraard enkele nummers ten gehore brengen voor hen en de wensen van de betrokkenen voor hun feest/evenement doornemen. We zijn erg blij met de vele aanvragen en interesse in Rio. Graag tot dan !

03-04-2011 - We hadden het afgelopen 13 maart reeds aangekondigd, maar nu is het dan zover. Rio heeft zijn eigen Twitter pagina. Zie het linkje in het linkermenu. Dus voeg je net als Hyves wederom toe !


19-03-2011
-  Zoals inmiddels erg bekend is geworden, willen we een deel van de nieuwe show filmen om een beter beeld te kunnen geven hoe we momenteel optreden. Want sinds januari dit jaar is er veel veranderd qua bezetting, muzikaal niveau, show, presentatie etc. Rio gaat dan ook nieuwe filmpjes maken op erg professioneel niveau. Wederom gaat boekingskantoor Euro-entertainment hier zorg voor dragen. Er komt een complete team om dit mogelijk te maken. Dus camera-crew, visagisten, programmeur, montage-team etc etc. Ook het complete Rio-team zal betrokken worden bij de opnames. Dus ons vast geluid en lichtbedrijf Topsound, crew, floormanager etc. Deel van de opnames zullen op locatie worden opgenomen, dus in een dancing. We zijn erg blij met al deze ontwikkelingen en weten dat wanneer het goed en professioneel gaat gebeuren, zaken goed moet worden geregeld. Dus dat het niet meteen te regelen is. Wanneer wel en waar de opnames gerealiseerd gaan worden, is uiteraard weer hier bij nieuws te lezen. Check ook Rio Twitter. Rio Facebook en Rio Hyves.....

26-03-2011
- De bandkaarten van Rio zijn klaar ! We zijn er erg blij mee. Boekingskantoor Euro-entertainment heeft dit voor zich opgenomen, waarvoor dank ! Binnenkort zullen we dan ook een bandkaart op de site plaatsen.

21-03-2011 - Dat sommige zaaleigenaren geen risico willen nemen voor hun evenement en dus zeker willen zijn dat op hun avond een band komt spelen, is gebleken uit het feit dat zaal Ome Dries uit Slagharen, nu Rio al heeft geboekt voor zaterdag 18 februari 2012. Dit tijdens carnaval. Uiteraard zijn we erg blij dat men Rio heeft geboekt, mede omdat "Ome Dries" erg bekend staat om hun gezellige en drukbezochte carnavalsdagen. Zaal van Ome Dries kan circa 700 personen herbergen en er gaat geen jaar voorbij, dat er minder mensen komen. Dus samen met Rio, gaat het een enorme feest worden !

16-03-2011 - De crew-shirts en de polo-shirts voor de muzikanten, technici en floormanager tijdens soundcheck zijn binnen. Hierdoor weet ieder zaaleigenaar/organisatie etc, dat diegene die in de zaal loopt met zo'n shirt, een onderdeel van Rio is. Het is dus een ander shirt dan die op de "voor de fans" pagina staat. Dit is een roze polo-shirt, de letters en logo (Mr.Pineapple) zijn in het zwart. Zowel voor en achterzijde is bedrukt. We zijn er erg blij mee ! Binnenkort hier een foto met de crew-shirts, dit met gehele crew.

13-03-2011
- Naast Rio Hyvespagina, is Rio binnenkort ook te volgen via Twitter. We zijn drukdoende om de tweetpagina in orde te maken, maar het komt eraan !

05-03-2011 - Het zal niemand onopgemerkt gebleven zijn, want de nieuwe bandfoto's zijn op de site geplaatst ! We zijn erg blij met de nieuwe foto's en de aanpassingen aan de site.


25-02-2011 - Rio is klaar met de nieuwe foto-shoot ! De foto's zijn genomen door een professionele fotograaf, Marcel de Graaf. Kijk op www.marceldegraaf.nl voor zijn recente werk en info. Nadat de bewerking afgerond is zullen we uiteraard de bandfoto's en de individuele foto's van de bandleden meteen plaatsen.

17-02-2011
- Rio gaat op zaterdag 19 maart knallen op een 80's en 90's party ! Oftewel Saturday Dance Night. Rio gaat dit realiseren samen met Down Town Drive Inn. Zie http://sexygizmo.hyves.nl/photos/1239170269/0/ZzZN/?pageid=1U9ADSIQTECK4KWO voor de folder. Op betrokken folder is nog wel de foto te zien met de deels oude bandleden van Rio. Dit omdat de nieuwe bandfoto's momenteel bewerkt worden en dit optreden in de tussentijd geboekt is. Meer info over de nieuwe foto-shoot is hierboven te lezen. De party zal plaatsvinden in discotheek Assinkhof te Enschede. Kijk bij agenda en klik dan verder voor meer info. Of op -----> http://www.assinkhof.nl/ Tot dan !

06-02-2011 - Rio heeft aan veel nieuwe nummers gewerkt. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe set's voor de bruiloften bij-gekomen. Zo kan Rio erg makkelijk op het publiek inspelen en zich moeiteloos aan de avond aanpassen. Er zijn meerdere medley's bijgekomen die tussen de 8 en 12 minuten duren. Dus langere dansmogelijkheden op verschillende genre's. Dus 1 groot feest ! Maar ook de nieuwe show en formule die Rio tot in de puntjes nauwkeurig heeft uitgewerkt, heeft er aan toegedragen om de interesse te wekken van menigeen. Rio beseft dat alles erg belangrijk is, dus show, licht, entertainmentgehalte etc etc, maar ook dat het up-to date moet blijven op alle fronten. Echter dit alles kan alleen worden gerealiseerd met enthousiaste/gedreven/ervaren muzikanten. Huidige (nieuwe) bezetting is dan ook met grote zorg samengesteld en is inmiddels samengesmolten tot 1 grote jukebox met meer dan 110 bekende klassiekers. Zowel Nederlands talige als Engelstalige nummers zijn in het repertoire opgenomen. Van smartlappen tot en met pop/rock/soul/funk, vanaf de jaren 60 tot en met de hedendaagse top 40......dus eigenlijk alles. U stelt als u het wilt, uw eigen muzikale avond samen met ons. Of u laat u flink verassen door Rio zelf. Hoe dan ook, u heeft gekozen voor een wervelende muzikale reis, met een gids die zich Rio noemt en u door de avond heen begeleidt !

02-02-2011 - Rio weet van geen ophouden. Tijdens de optredens gaat Rio werken met 2 mega video-walls ! Tijdens optredens worden de muzikanten en publiek gefilmd en is alles meteen te zien op 2 grote schermen. Via de schermen gaan we ook spelen op aanvraag en wordt het publiek nauw betrokken bij de nummers. Bijvoorbeeld live karaoke, rad van fortuin, moppentrommel etc etc. In ieder set zal een onderdeel worden verwerkt. Dus 1 groot feest ! Het is vooral voor de grotere optredens, maar op aanvraag kan alles bij Rio !

29-01-2011
- En de trein raast maar door van Rio, want we zijn erg drukdoende om de site weer helemaal up-to date te maken en alle aanpassingen erin te bewerken. De personen in kwestie zijn er elke dag mee bezig, dus elke dag zal er wel een aanpassing te zien zijn. Het gaat er wederom erg mooi uitzien ! Dus gaarne nog allen even geduld, maar het wachten is het zeer zeker waard.

27-01-2011 - Via ons boekingskantoor Euro-entertainment gaat er binnenkort een nieuwe foto-shoot worden gerealiseerd, dus nieuwe bandfoto etc. Ook zullen er nieuwe bandkaarten en stickers worden gedrukt. Er zijn ook weer inmiddels T-shirtjes van Rio besteld door fans. Dank daarvoor en veel plezier ermee !

25-01-2011 - Rio is drukdoende om voor as carnaval lekker veel feestmuziek in te studeren, uiteraard zullen er dan weer filmpjes en foto's worden gemaakt. Hou de site dus in de gaten.

03-01-2011
-
Rio gaat door met enkele nieuwe muzikanten. Binnenkort zullen zij zich aan u voorstellen. Het zijn allemaal erg ervaren muzikanten die bekend zijn in de "coverwereld" qua top-bands. Men is oa bekend van Roofgarden, Trademark, Qube, Nevermind etc etc. Het is nu muzikaal allemaal nog beter geworden en vooral het entertainmentgehalte is flink aangepakt. Nu is het dus geen groot feest alleen voor het podium, maar ook een groot feest op het podium !

19-01-2011
- Een goed aangeschreven kledingwinkel (naam wordt nog vermeld) gaat Rio in nieuwe kleding steken. Kleding zal zijn, vrije-tijds kleding en kleding voor bruiloften. Ook de mensen van Top-sound worden niet vergeten.


31/12/2010 - Rio wil iedereen een goed en gezond 2011 en al het goede voor in de toekomst wensen.

07/10/2010 -
Rio heeft weer nieuwe nummers ingestudeerd, dus laat u wederom verrassen door de vele klassiekers en dus meezingers. Ook zitten er nieuwe "good old" rock medley's bij.

07/08/2010 - Rio gaat met (klik om op de pagina komen waar Rio staat omschreven ---->)
Euro-entertainment samenwerken. Euro-entertainment gaat voor ons de boekingen verzorgen. We zijn hier erg blij mee, want we weten dat Euro-entertainment goed staan aangeschreven. Klik op het logo in het linkermenu om op de site's te komen van Euro-entertainment.

25/06/2010 - Rio gaat genieten van een welverdiende vakantie. Dus tot snel !


18/05/2010 - Een rugoperatie was onvermijdelijk voor Sefik, derhalve zal Sefik voorlopig niet inzetbaar zijn en zal Danny tijdelijk invallen.

04/05/2010 - Rio gaat 2 optredens verzorgen in sporthal TTV Swift in samenwerking met de Deventerse sportploeg. Eea heeft te maken met special olympics. Presentatie nieuwe kleding komt aan bod, maar ook zullen er meerdere vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Uiteraard gaat Rio 's avonds eea knallend afsluiten. Tot dan !

01/03/2010
-
Op youtube is reeds een eerste compilatie te horen die opgenomen is in de Bill's bar. Binnenkort uiteraard ook met bewegende beelden op ons compleet vernieuwde site. Kijk bij audio voor de compilatie die je linkt naar youtube.

10/03/2010 - Presentatie/dvd/demo-opname van Rio in discotheek Bill's bar, is geslaagd te noemen ! Met dank aan Dinand de eigenaar. Wanneer eea door de 2 professionele fotografen en opname technici zijn bewerkt, zullen deze meteen op de site worden geplaatst. Ja, ook wij kunnen niet wachten !

08/03/2010 - Zoals reeds eerder vermeld heeft Rio nieuwe bandfoto's gemaakt. De bewerking is nagenoeg klaar en binnen nu en 2 weken worden deze dan ook op de site geplaatst. Ook de site wordt aangepakt, de pagina's zullen in een nieuw jasje worden gestoken en ook het menu zal worden aangepast.

25/01/2010 - 8 mei & 4 september gaat Rio in sporthal TTV Swift aan de Bekkumerstraat te Deventer, de mensen wederom vermaken. Eea is georganiseerd door de gemeente Deventer. 8 mei zal er een presentatie plaatsvinden omtrent de kleding mbt special Olympics 2010. 4 september is de afronding van dit goed initiatief. Op beide avonden zal Rio de vele aanwezigen vermaken met een spetterend feest !

23/01/2010 - Op zondagmiddag 7 maart gaat Rio in mega discotheek Bill's bar te Markelo een opname realiseren. Opname is zowel beeld als zijnde geluid. Tevens komt er een aparte crew met professionele camera mensen. Geluid gaat worden opgenomen door een zeer professionele geluidstechnicus, namelijk 
www.thesoundguy.nl. Uiteraard kunt u dan ook Rio beluisteren en zien met de nieuwe show, namelijk van 14:00 uur tot 16:00 uur. Entree is gratis en de bar is ge-opend ! Dus komt allen.

21/01/2010 - Op 24 februari gaat Rio een foto-shoot realiseren in een leegstaand bedrijfshal. Betrokken bedrijfshal is groot en tevens zeer oud, dus ideaal voor een foto-shoot. Recent is aldaar voor een ander band een professionele video-clip opgenomen. Foto's zullen na bewerking meteen op de site worden geplaatst.


01/01/2010
-
In sporthal Citadel te Dedemsvaart heeft Rio tijdens nieuwjaar een spetterend optreden gerealiseerd. Volle zaal met feestgangers die "schor" naar huis zijn gegaan. Rio heeft zijn setlist aan dit optreden bewust aangepast, dus lekkere meezingers van eigen bodem en opzwepende nummers die een ieder deed meedoen. Mede door de goede organisatie is dit evenement iets geworden om aan terug te denken. Mensen achter de tap hadden het lekker druk en DJ Peter zorgde tussen de pauzes door voor de juiste klassiekers. Rio wil met name Henk Brand van café "De Kalkwieke" bedanken, voor de geregelde faciliteiten. Klik op foto, die zijn gemaakt tijdens het optreden. Klik tevens op 
www.dedemsvaart.nu/index.php?n_id=126875&s_id=391 voor de reactie van betrokken organisatie. Bedankt allemaal en tot Rio !

28/12/2009
-
En Rio gaat maar door ! In mega discotheek Bill's bar te Markelo gaat een opname worden gemaakt. Dit zal zijn zowel geluid als beeldopname. In 2010 zal Rio tevens een optreden verzorgen in Bill's bar. 

16/12/2009 - Eerste bestellingen van de merchandising zijn binnen ! Een bedrijf waar één van de leden van Rio werkt, heeft 23 T-shirtjes, 9 petjes, 35 mokken, 80 pennen, 30 muismatten en 40 notitieboekjes besteld. Veel plezier ermee allen !

08/12/2009
-
Hyves ? Natuurlijk kan en mag Rio hier niet in achterblijven, dus nodig ons uit en je bent nog meer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Klik op de homepage op de Hyves logo en voeg je toe !

07/12/2009
-
Vandaag is Rio met een zeer professioneel geluid & lichtbedrijf in zee gegaan. Namelijk, met
www.top-sound.nl uit Coevorden. Wij als Rio zijn hier uiteraard erg blij mee, want Topsound staat zeer goed aangeschreven in het land. Derhalve zijn we erg content met het feit, dat zij alle optredens voor ons zullen verzorgen qua licht en geluid.

05/12/2009 -
Nee, het heeft niets met de goed heilige man te maken, maar Rio heeft op 5 december een goede deal kunnen sluiten met een bedrijf die expert is in merchandising ! Dus nu zijn T-shirt, petjes, mokken, sleutelhangers, muismatten, notitieboekjes en pennen te bestellen met de bekende Rio logo's. Uiteraard zullen we (of op verzoek) in de toekomst meer verschillende goederen met een link naar ons toe, aanbieden. Check voor foto's de voorlopige attributen die te bestellen zijn. Dus ga naar "voor de fans" pagina.

20/11/2009
-
Eerste grote optreden is binnen. Op nieuwjaarsdag na het vuurwerk mogen wij knallen in een groot sporthal, genaamd Citadel te Dedemsvaart. Vorig jaar waren er meer dan 1000 bezoekers, dit jaar schijnt het nog drukker te worden. Dus dat het een gezellig feest gaat worden is zeker. Tot dan !

13/11/2009
-
16 november 2009, gaat Rio professionele foto's laten maken in vorm van bandkaart en voor de site. Ook oa voor flyers en merchandising. Binnenkort worden de foto's op de site geplaatst.

07/11/2009
- De site van Rio is in de lucht !

01/11/2009
-
Sefik, (bassist) is oprichter en bedenker van de bandnaam Rio. Rio moet één van de betere coverbands worden van Nederland. Rio zal van bruiloften tot en met feesttenten gaan spelen, eigenlijk dus overal. Rio, is zoals een ieder weet de hoofdstad van Brazilië. En als je aan Rio denkt, dan denk je oa aan de 2e cd van Duran Duran, maar ook aan mooi weer, vrolijke opzwepende muziek, gezelligheid, groot feest, vrolijke gezichten, samenhorigheid, veel dansen, van jong tot oud etc etc. En dat zijn allemaal elementen wat Rio ten tijde optreden wil overbrengen ! Dus laat u verassen en tot Rio !